Köszöntöm Önt!

Hemrich Róbert szaktanácsadó vagyok.

Az ezredforduló a legfontosabb éve volt az életemnek. Ebben az évben diplomáztam agrármérnökként, megnősültem, valamint megszületett a kisfiam.  Ugyanebben az évben kezdetem el dolgozni értékesítési szaktanácsadóként. Szokták mondani, hogy keress olyan szakmát, ami egyben a hobbid is és többet nem kell dolgoznod. Nos, nekem 23 éve a mindennapjaim része a takarmányozástan és az ezzel kapcsolatos tanácsadás, receptúrázás és a szakmai segítség nyújtás, ami nagy élvezettel tölt el mind a mai napig. Kezdetben takarmányokat értékesítettem bárányos és lovas farmoknak, valamint kisebb sertés, marha és brojler telepek részére. Ezek az évek alapozták meg a szakmai tudásomat, a hivatástudatomat és az elkötelezettségemet az állattenyésztés iránt. Később területi vezetőként Észak – Magyarországon a kiskereskedelemi szegmens üzleti részében is komolyabb tapasztalatokra tettem szert (éves tervezés, piaci részesedés növelése, szlovákiai export elindítása, új nagykereskedők bevonása az üzletbe).

Eközben úgy gondoltam, hogy a munkám során megszerzett gyakorlati tapasztalataimat a takarmányozás és a takarmányozási menedzsment terén szakmailag is fejlesztenem és támogatnom kell, emiatt elvégeztem Gödöllőn a Takarmányozási szakmérnöki kurzust is.

Ezt követően nagyüzemi sertés takarmányozási specialistaként kezdetem el dolgozni. Itt a feladataim közé tartozott a prestarter takarmányok, premixek és késztakarmányok értékesítése, nagyüzemi kocatartó telepek és hízlaló farmok részére. Kezdetben Észak-Magyarországon, majd egész Kelet-Magyarországon építettem ki jól működő szakmai kapcsolatokat, számtalan takarmányozási próba és teszt etetés révén.

2018-2020 között key account managerként dolgoztam, majd a sertéses csapat vezetőjeként jártam az országot és támogattam a kollégák munkáját.

Mivel mindig is szerettem a kihívásokat és az új lehetőségeket, egyből megragadtam az alkalmat, amikor találkoztam a NeoCons Plus Kft. ügyvezetőjével, Bódi Zsolttal, aki bemutatta és felvázolta a cég új, jövőbeli terveit.

Zsoltot jól ismerem a szakmai múltamból, hiszen rövid ideig kollégák is voltunk, másrészt a NeoCons Plus Kft. termékeiről is jó tapasztalataim voltak, hiszen a partnereim is használták a cég termékeit, teljes megelégedettséggel. Ezen okok miatt nem is dönthettem másként mint, hogy a NEOCONS-nál folytatom a karrierem értékesítési szaktanácsadóként.