Köszöntöm Önt!

Imreh Krisztina vagyok, a NEOCONS Beszerzési igazgatója

Egész felnőtt életemet az agráriumban töltöttem, de gyerekkoromban édesapám révén is csak azt hallgattam, mi történik ott. Imádtam ezeket a történeteket. Ennek hatására nagyon hamar úgy döntöttem, én is agrármérnök szeretnék lenni és a nehézségek ellenére újra ezt választanám hivatásomnak.

Az egyetem befejezését követően egy nagy múltú takarmányadalékokkal foglalkozó cégnél helyezkedtem el.  Közben szereztem egy közgazdász diplomát, hogy a cégek működésének ne csak a szakmai, de a pénzügyi oldalával is tisztában legyek. Nagyon szerettem ott dolgozni, de miután megszületett a lányom, úgy éreztem, már elég tapasztalatot szereztem, hogy állattenyésztő telepekre járjak szaktanácsot adni. Ezt a tevékenységet már egy másik cégnél folytattam, de továbbra is jó kapcsolatot ápolok mindenkivel, akivel együtt dolgoztam. Ezt mindig igyekeztem szem előtt tartani.

A következő hosszú időszak, az újabb és újabb kihívások a telepeken és emberi kapcsolatok mind nagy hatással voltak rám. Mivel nagyon szeretek változatosan dolgozni és a takarmányipart minden nézőpontból ismerni, ezért párhozamosan egy nagy takarmánykeverő cég Beszerzési és Kereskedelmi igazgatói posztját is átvettem. Így már a telepeket gyakorlati oldalról, valamint a takarmányozást és az adalékok szerepét is sikerült átlátnom. Tudom, minek van szakmailag előremutató szerepe és mi éri meg a telepek számára.

Tavaly év végén beszélgettünk el a NEOCONS egyik tulajdonosával, Bódi Zsolttal egy baráti beszélgetés alkalmával, mi az, amiben hiszek egy cég működésével kapcsolatban és én milyen irányba szeretnék tartani. Miután a másik tulajdonossal, Evelinnel is megismerkedtünk, egyértelművé vált, hogy szeretnénk együtt dolgozni.

Az agrárium helyzete, a takarmányárak drasztikus növekedése és az állandó bizonytalanság érzése a szereplők számára egyaránt nehéz helyzeteket generál. Ezért a tisztességes és fenntartható jövőkép, a partnerkapcsolatok megtartása és segítségnyújtás, valamint a folyamatos megújulás és az állandó építkezés a túlélés és fejlődés záloga.

Ha partnereink számára innovatív alternatívákat tudunk felkutatni és ott vagyunk mellettük a nehezebb helyzetekben, azzal magunknak is segítünk.  Ezért is nagyon találó cégünk mottója: kiegészítjük egymást!