NeoCow Litter©

A NeoMix Litter© erős, biztonságos alom- és környezethigiéniát javító termék a testnedveknek és a nedvességnek kitett felületek kezelésére
minden állatfaj számára

View project
Adisodium a NEOCONStól

Adisodium

Az Adisodium Klorid mentes Na forrás az állatok elektrolit egyensúlyának beállítására, a szódabikarbóna kiváltására, annak pufferoló hatásának elkerülésére. Kérődzőknél a bendő kénellátásának javítására.

View project

NeoCow TMR Fresh©

A NeoCow TMR Fresh© célirányosan összeválogatott szerves savai révén megakadályozza a TMR másodlagos erjedését a kiosztást követően.

View project

NeoCow Meta Fiber©

A NeoCow Meta Fiber© 3 önmagában is nagyszerű hatásmechanizmusa révén javítja és stabilizálja a tejelő tehén élettani folyamatait.

View project

Rhodimet® N99

A Rhodimet® NP99 egyszerű, könnyen kezelhető válasz a premix gyártók, takarmánykeverők számára

View project

B-SAFE

A B-SAFE SD természetes növényi kivonatokból és speciális agyagásványokból áll, melyek együttesen optimalizálják a bél mikroflóráját és biztosítják az emésztőrendszer megfelelő működését. A B-SAFE SD mögött sok éves kutatás-fejlesztés és üzemi kísérletek széles skálája áll monogasztrikus állatfajokkal.

View project

NeoCow Fiber©

A NeoCow Fiber© többféle aktív hatóanyag kombinációja, amelyek az adagban található rost, keményítő, fehérje lebontásának hatékonyságát javítják a bendőben.

View project

NeoMon Prot 56FA

A NeoMon Prot termékcsaládunk komplex fehérjekoncentrátum, amit elsősorban extrahált szójadara és halliszt pótlására és a keveréktakarmányok aminosav-garnitúrájának optimalizálására fejlesztettünk ki.

View project

Selisseo®

A SELISSEO a szerves szelén tiszta forrása. A Selisseo® 100 %-ban Se-OH-Met, a legújabb kutatások kimutatták, hogy a szeleno-hidroxi-metionin (Se-OH-Met) sokkal könnyebben kerül be az anyagcsere-folyamatokba, ebben rejlik a Selisseo hatékonysága.

View project

PURlite

A PURlite növényi és ásványi nyersanyagok keveréke, amelyek nedvszívó, tisztító és nem irritáló tulajdonságokkal rendelkeznek. Erős nedvszívó és szagsemlegesítő hatásának köszönhetően kiválóan alkalmas az állatok környezeti higiéniájának javítására

View project