Sántáné Czombos Mónika vagyok, a NEOCONS egyik pénzügyi ügyintézője

Már gyermekkoromban éreztem a mezőgazdaság vonzását, ami nem meglepő, hiszen mezőgazdasági családban nőttem fel. Az általános iskola elvégzése után a szegedi SZC Kőrösi József Közgazdasági Technikumban számviteli és gazdálkodási szakon tanultam, majd a gödöllői Szent István Egyetem vállalatgazdálkodási agrármérnök karán. Ezt követően családot alapítottunk férjemmel és két nagyszerű gyermek édesanyja vagyok, akik mára már kirepültek a családi fészekből.

Bár pénzügyi ügyintézői képesítéssel rendelkezem, sosem szakadtam el igazán a mezőgazdaságtól. Éppen ezért örömmel dolgoztam egy helyi zöldség- és gyümölcs-termelő és kereskedő Kft.-nél gazdasági ügyintézőként egészen 2023 novemberéig. December közepétől pedig új kihívást találtam a NEOCONS Zrt.-nél, ahol a családias légkör és a csapat szelleme azonnal magával ragadott.

Hiszem, hogy tapasztalatom és tudásom révén jelentősen hozzájárulok a cég további fejlődéséhez. Büszke vagyok rá, hogy csatlakozhattam ehhez a fantasztikus csapathoz és alig várom, hogy közösen építsük a NEOCONS sikertörténetét.

 

Üdvözlettel,

 

Sántáné Czombos Mónika

NEOCONS Zrt.

Pénzügyi ügyintéző