Tóth Mónika vagyok, a NEOCONS Zrt. egyik pénzügyi ügyintézője.

 

A számok és a közgazdaságtan szeretete középiskolai éveimre vezethető vissza, hiszen tanulmányaimat a Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum közgazdasági osztályában végeztem. Ezt követően a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán szereztem gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök diplomát, vállalatgazdasági és szervezési specializáción.

A pénzügy világa meglehetősen hamar magával ragadott, hiszen tanulmányaim alatt egy németországi bankban volt lehetőségem szakmai gyakorlaton részt venni. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően egyetemi éveim során, a hazai bankszektor egyik bankjának lakáshitel osztályán tevékenykedhettem.

A jelenlegi munkámhoz elengedhetetlen tapasztalatot és látásmódot a pénzügyi kimutatások terén, több éves irodavezetői munkám alatt sajátítottam el, Magyarország legnagyobb márkafüggetlen mezőgazdasági gépkereskedésénél.

 

Hiszem, hogy a mai világban elengedhetetlen a folyamatos fejlődés és tanulás, ezért remélem, hogy tudásommal és szemléletmódommal hozzájárulok a cég további fejlődéséhez.

A NEOCONS csapatát egy, a szívemhez közel álló mondattal igyekszem erősíteni: „Nincs lehetetlen, csak olyan lehetőség, amire eddig nem gondoltunk.”

 

Üdvözlettel,

Tóth Mónika

NEOCONS Zrt.

Pénzügyi ügyintéző