NEOCONS - kiegészítjük egymást

hazai tulajdonú megbízható elkötelezett vevőorientált

2011 óta a takarmányozásban

Az Ön megbízható partnere a takarmányozásban

Kiegészítő takarmányok és
alapanyagok forgalmazása
állattartó telepek és takarmánykeverők számára

A NEOCONS Zrt.-t 2011-ben alapítottuk, de már 2005 óta tevékenykedünk a takarmányozás területen. Az elmúlt 17 évben kompetenciáinkat erősítettük,  termékpalettánkat az igények és az iparági lehetőségek mentén bővítettük. 

Állattartó telepeket – sertés, szarvasmarha és baromfi – továbbá takarmánykeverőket  szolgálunk ki modern megoldásokkal. 

Saját és forgalmazott termékeket egyaránt kínálunk, hozzájárulunk vevőink termelékenységének emeléséhez és a gazdaságosságuk növeléséhez.  

Tekintse meg Cégtájékoztatónkat!

Amiért minket érdemes választania

Sikerünk titka, hogy partnereinkkel és munkatársainkkal egyaránt kiváló, egyedi és személyes kapcsolatokat ápolunk, hiszen sikereket elérni csak közösen lehet ezen az egyedi és sokoldalú piacon!

Bódi Zsolt és Buri Evelin
tulajdonosok

100% hazai tulajdon

17 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a takarmányozási piacon, amelyet több mint 10 éve kamatoztatunk a NEOCONS Zrt. kötelékében. Hazai családi vállalkozásként ismerjük és megértjük a piacot, látjuk és megragadjuk a lehetőségeket, alkalmazkodunk a kihívásokhoz.

Innovatív termékek

Nyitottak vagyunk az új trendekre. Saját, egyedi receptúra alapján készült termékeinken túl a világpiacon ismert és elismert termékeket kínálunk a takarmányipar és az állattenyésztés szereplőinek.

Elkötelezettség

Célunk, hogy cégünk folyamatos és dinamikus növekedése mellett is megőrizzük családi vállalkozásunk előnyeit: meglévő és új partnereinket továbbra is rugalmasan és egyedi igényeiket szem előtt tartva, a modern takarmányozás lehetőségeivel élve szolgáljuk ki.

Elhivatott csapat

Magasan képzett és elismert szakembereinkkel közösen tudjuk megvalósítani, hogy partnereinknek a fellelhető legújabb technológiákat és termékeket kínálhassuk, lépést tartva a piac dinamikus változásaival.

Együttműködő partnereink

Archer Daniels Midland Company

A chichagói székhelyű amerikai vállalat az ágazat egyik domináns szereplője és úttörője is egyben. Korábbi partnerünket, a Neovia Groupot portfóliójába emelve, annak termékkínálatát megtartva és továbbfejlesztve segít az általa gyártott kiegészítő takarmányokkal világszerte meghonosítani az egészséges agrokultúrát.

Adisseo

A kiváló termékeket gyártó francia cég megbízható készítményei nem csak az állattenyésztés területén újítók, hanem a fenntarthatóságért folytatott küzdelemben is.
Termékkínálatában megtalálhatók: vitaminok, metionon, probiotikum, enzim, szerves szelén.

Konsil

Német partnerünk a Konsil, takarmányadalékok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, elsősorban az állati takarmányozásban használt tartósítószerekkel és szilázskiegészítőkkel.

Wisium

Vezető nemzetközi premix és szolgáltató üzleti márka, amely az ADM-hez tartozik és több, mint 60 éve a takarmányozás és az állategészség egyik legfontosabb szereplője.

Pancosma

Szintén a Neovia Grouphoz tartozó vállalat széles termékpalettával áll a tenyésztők rendelkezésére: az édesítőktől a mikroelemeken át, az aktív szén alapú kiegészítő takarmányokig.

Provit

A Neovia Group részeként a savanyításban nyújt professzionális segítséget Lengyelországból.

Visszatekintés a NEOCONS elmúlt 11 évére

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le újdonságainkról!

Fenntarthatóság

„A fenntartható fejlődés olyan fejlődés, ami biztosítja a jelen szükségleteinek kielégítését anélkül, hogy lehetetlenné tenné a jövő generációk szükségleteinek a kielégítését.” 

ENSZ „Közös jövőnk” jelentése, 1988

Az ENSZ 193 tagországa az Agenda 2030-ban, azaz a fenntarthatóság fejlődési és fejlesztési keretrendszerben 17 fenntarthatósági célt határozott meg. 

A mi vállalásaink közülük a 3-as, az EGÉSZSÉG ÉS JÓLÉT és a 6-os, a TISZTA VÍZ ÉS ALAPVETŐ KÖZTISZTASÁG:

  • Elkötelezettek vagyunk a fenntartható gazdaságok kialakításában
  • Az állattenyésztés területén a gyógyszerfogyasztás visszaszorításáért antibiotikum mentes termékeket is kínálunk, hozzájárulunk ezzel vizeink minőségének megóvásához
  • Minőségi takarmánykiegészítők és alapanyok forgalmazásávál hozzájárulunk:
      •  az egészségesebb állatállományon keresztül az egészségesebb táplálék biztosításához
      • jobb takarmányhasznosítással nagyobb hozam realizálásához és a jövedelmezőség növeléséhez